Sommer-favoritter

27. juli 2018

Jeg har samlet mine sommer-favoritter

Heei!

Det har vært litt roligere her på bloggen enn før, jeg har rett og slett tatt meg litt mer ferie enn vanlig. Tror jeg har hatt gått av det også. Kunne legge vekk sosiale medier litt, selv om jeg selvfølgelig ikke klarer å legge det helt vekk.

Nå er jeg hjemme igjen, etter en liten uke i Palma med to venninner. Det var vært skikkelig deilig å ta livet med ro, spise masse god mat og slappe av. Jeg kom hjem til en fantastisk mann som har innredet boden vår til “bloggebod”, med alt av utstyr, boards osv samlet på et sted. Jeg har ikke litt service for å si det sånn. Ellers kan jeg melde om MEGAVARME i leiligheten. Altså, det er sikkert 35 grader her inne. Jeg dør litt. Nei, vi skal jo ikke klage på varmen, men nå er litt heftig synes jeg. Badstue jo. Kan ikke noe for at jeg gleder meg litt til regn og høst:)

Men før det kommer regn og før det kommer høst så skal jeg samle sammen et knippe gode sommerretter. Her kan du velge den du måtte ønske, kanskje det blir middagen i kveld? Eller frokosten i morgen?

Trykk på overskriftene for å komme til oppskriftene 🙂

Butterdeigspizza med tomater, squash og mozzarella

Dette er en av mine sommerfavoritter. Det er en enkel pizza med masse smak! Sleng den sammen på kort tid.

Potetsalat med sennepsdressing og urter

Hvis du ser etter det perfekte tilbehøret til grillmaten så har du svaret her. En skikkelig god potetsalat med sennepsdressing og masse friske urter.

Enkel og kjapp spagetti med tomater og sjalottløk

Hvis du trenger en kjapp middags-oppskrift som smaker godt og er enkel å lage så kan du alltids sjekke ut denne gode oppskriften. Selv er jeg i overkant glad i pasta, og med en velsmakende saus så livet ganske så bra.

Mango og jordbærsmoothie

Har du kanskje noen noen norske jordbær liggende? Eller kanskje en mango som du må bruke opp? Eller vil du rett og slett bare lage deg en sunn og skikkelig god smoothie nå i varmen? Da kan du sjekke ut denne oppskriften.

Mango og sitronsmoothie med ingefær

Jeg legger ut enda en fristende smoothie-oppskrift. Denne er proppet full av masse frisk sitronsaft og revet ingefær. En av mine aller beste smoothieoppskrifter.

Jordbær og bringebærmousse-kake

En klassiker i denne varmen er en frisk moussekake laget med bringebær og jordbær. Den ser imponerende ut, og smaker enda bedre.

Kotelett-burger med dressing og mais

En ny måte å spise koteletter på. En ganske så god måte også. Sjekk gjerne ut denne perfekte sommeroppskriften.

Bread pudding med eple og sjokolade

Server denne til dessert, gjestene vil bli i ekstase. Gjerne med en skikkelig god iskrem til.