Kontakt

Kontakt meg

Ida Gran-Jansen

Send mail

Management

Pullman Management
Harald Dal
+47 920 16 798

Send mailpullman.as

Annonsering og kommersielle samarbeid på nettsted og sosiale medier

Pullman Management
Harald Dal
+47 920 16 798

Send mailpullman.as

Dama bak bloggen er meg, Ida Gran-Jansen. Jeg ble født lillejulaften 1987, og har nå blitt ganske voksen (eller?!). Her kommer litt diverse om meg og min fortid.

Utdanning

Jeg var ferdig på  i 2006 og jobbet ett år for å tjene penger før jeg gikk tilbake til skolebenken. Nå var det dyrepleierstudie som sto på agendaen. Siden jeg var liten jente har jeg alltid elsket å være sammen med dyr. Jeg har hatt alt fra dverghamster til hest. Jeg har ridd siden jeg var 8 år gammel og har hatt mange hester. Jeg la ridningen på hyllen som 18-åring da det var andre ting som stjal tiden. Alle de som har hatt hest vet hvor mye tid det tar.

Jeg tok dyrepleierutdanningen i Danmark og hadde uteksaminering i 2010. Jeg jobbet 2 år på Bærum Dyreklinikk før jeg fant ut at jeg ville studere mer. Da falt valget på BI, økonomi og administrasjon. Jeg startet på BI høsten 2012 og var ferdig sommeren 2015.

Etter jeg ble ferdig med økonomistudiene har jeg jobbet med blogg, TV, skrevet bøker osv. Dette har blitt jobben min, og jeg elsker det!

Familie

Jeg er oppvokst på Vettakollen i Oslo. Der bodde jeg med foreldrene mine og to eldre brødre, Sigurd og Magnus. Moren og faren min skilte seg da jeg var 2 år gammel. Etter det bodde jeg litt hos mor på Hovseter og litt hos far. Når jeg var 10 år gammel fikk jeg en yngre bror, Fredrik.

Jeg er oppvokst med bare brødre noe som har gjort meg til en sterk jente som tåler mye. Det er ikke alltid like lett å hevde seg i en gjeng med bare gutter så jeg har måttet stå på krava noen ganger..

Nå bor jeg sammen med kjæresten min, Eirik. Vi har vært kjærester siden 2016.

Baking

Baking, baking har blitt en stor glede for meg. Jeg husker når jeg var liten at jeg satt på kjøkkenbenken til mor og så på henne lage mat. Jeg har alltid vært interessert i matlaging og da spesielt kaker og søtsaker.
Hver jul siden jeg var 2 år gammel har vi vært på bakedag hos Baker Hansen. Da var hele familien med og vi lagde pepperkaker, serinakaker og pepperkakehus. Vi hadde julekaker helt til sommeren.. Interessen for baking kicket ordentlig inn som 18 åring. Det var da jeg virkelig begynte å utforske mer enn andre. Jeg prøvde meg på forskjellige smaker og testet ut mange oppskrifter. Jeg begynte å bake til venner og familie og kakene ble godt tatt imot. Jeg er ikke helt sikker på hvor godt de smakte da, men snille som vennene mine er turte de vel ikke si noe annet enn at det smakte kjempe godt.

Hele Norge Baker

En venninne av meg fra BI, Oda, var personen som startet eventyret Hele Norge Baker. Hun sendte meg en link med søkeskjema og sa; «Ida, dette MÅ du melde deg på». Lydig som jeg er gjorde jeg som hun sa. Plutselig ringte det en søt dame meg og lurte på om jeg kunne sette av 20 minutter til et skype intervju. Etter intervjuet ventet jeg på svaret om jeg ble tatt ut til neste runde som var audition. Jeg fikk en hyggelig telefon om at de gjerne ville at jeg skulle stille opp med en kake og en type gjærbakst. Valget ble croissanter og sjokoladekonfektkake. Etter jeg hadde vært på audition ventet en periode med mye spenning på om jeg hadde blitt valgt som en av 12 deltagere. Telefonen kom midt i eksamenperioden. Det var en god nyhet! Oda spratt,hoppet og løp rundt og selverklærte seg manager;)
Hele Norge Baker har gitt meg mange gode opplevelser. Jeg ville gjort det igjen på et blunk! Jeg har lært så utrolig mye og møtt mange fantastiske mennesker.

Bloggen

Bloggen ble opprettet i kjølevannet av Hele Norge Baker. Jeg startet å blogge for og inspirere andre til å bake. Oppskriftene er alt fra enkle til litt mer avansert. Jeg prøver å skrive oppskriftene så enkle som mulig så det er lett å følge dem.

Bloggen har forandret seg mye opp gjennom. Siste oppdatering skjedde høsten 2018. Jeg prøver alltid å fornye meg, gjøre bloggen enklere å bruke for deg som leser og bli enda mer inspirerende. Alle bildene tar jeg selv, og det er ganske stor forskjell fra når jeg startet til hvor jeg er nå, hehe.

Det dere ser på bildene er fra de eksakt samme oppskriftene som blir lagt ut. Håper dere finner inspirasjonen til å ta frem vispen!

Det var litt av livet mitt så langt.

Jeg har kommet med en ny kokebok, hvis du vil ta en titt på den så les mer her.

Følg meg på Facebook eller Instagram