31. desember 2018
Skriv ut

Apples and whiskey drinks

3 glass
10 min
Glutenfri

Her har du en aldri så liten juledrink med eplejuice, sitron, appelsin og whiskey. Så denne drinken er til deg som er en whiskeyelsker.

Hvis du skal ha selskap med både barn og voksne så kan du servere denne drinken uten alkohol til barna. For selve drinken uten whisky er også ganske så magisk på smak. Jeg må innrømme at når jeg åpner en whiskeyflaske så kommer minnene fra ungdomstiden frem. Det skjedde ikke bare en gang at jeg snek meg inn i barskapet til far å blandet noe alvorlige slanter med alkohol. Og det aller meste smakte whiskey. Så den dag i dag så klarer jeg ikke å drikke ren whiskey, men i en juledrink så sklir den kjapt ned. Jeg har laget denne oppskriften til 3 litt små glass. Så hvis du skal lage til mange så er det bare å gange opp oppskriften. Bruk en god eplejuice, for det vil kjennes så smaken!

Denne drinken er perfekt å lage til nyttårsaften. Kanskje du allerede har ingrediensene i hus? Da er det jo bare å sette i gang.

Jeg ønsker å takke alle dere for 2018, måtte 2019 bli minst like bra. Jeg skal fortsette med nye, gode oppskrifter og mange bra prosjekter til neste år som jeg håper du også kommer til å sette pris på:)

Godt nytt år!

    Apples and whiskey drink, ca. 3 drinker

  • 4 dl Eplejuice av god kvalitet
  • 1 sitron Sitronsaft
  • 1/2 appelsin Appelsinsaft
  • 1 ss Brunt sukker, mykt
  • Whiskey
  • Isbiter, knust
  • Rosmarin

Oppskriften

Enkelt å greit så rører du sammen eplejuice, sitronsaft, appelsinsaft og brunt sukker i en mugge. Ha knust is i noen glass og fyll på med ønsket mengde whiskey (ca. 1 shot). Fyll opp med juicen og topp med noen kvaster rosmarin.

Så enkelt kan du lage noen gode og forfriskende juledrinker.

Du liker kanskje også disse oppskriftene: