07. juli 2020
Skriv ut

Pannekaker på tur

10 pannekaker
10 min + steking

Reklame, laget for Obs.

Eirik har dratt til Bodø på fisketur så Max og jeg er alene hjemme. Jeg håper fødselen ikke starter nå, haha. Det skal jo en del til siden det er litt over 5 uker til termin. Får bare knipe igjen om det skulle skje, hehe. I går var vi på Deichman på løkka og leste i litt bøker. Max koser seg sånn når han får se i all slags bøker om dyr, biler osv. Etter det så fikk jeg en venninne og hennes sønn på besøk. Max forguder alle barn som er større enn han, så han fotfulgte Bastian.

Nå sitter jeg og jobber på mitt faste sted på Løkka. Jeg har kjøttdeig og jordbær hjemme som jeg må lage noe av så tenkte å lage en middag og en dessert etterpå. Mor passer på Max i dag så da kan hun bli til middag. Jeg føler noe kremet pastagreier med kjøttdeigen. Må gruble litt på hva jeg skal gjøre med jordbærene. Sitter også å titter på farger til det nye huset. Det er så mye fint:)

Oppskriften du får i dag er en genial liten koseting du kan ha med deg på tur.

Ta med deg primusen og pannekakerøre, da er det enkelt å lage pannekaker ute. Ekstra stas for barna, men også veldig godt for de voksne. 

  Pannekakerøre

 • 100 g hvetemel
 • 100 g havremel
 • 2 egg
 • 4.5 dl melk
 • 1/2 ts salt
 • smør til steking

Oppskriften

 1. Visp sammen alle ingrediensene, sørg for at du har en klumpefri røre. 
 2. Hell røren på en beholder og ta med på tur. 
 3. Stek pannekaker på primus og ha gjerne på rørte bær. Kanskje du finner noen bær i naturen?! 

 

Du liker kanskje også disse oppskriftene: