28. mai 2019
Skriv ut

Toast med mozzarella, tomat og cheddar

1 toast
10 minutter

I hele dag har jeg stått på kjøkkenet, med unntak av noen gode kosestunder med Max. Eirik har pappaperm så Max og han dro og spilte golf med noen kompiser mens jeg jobbet. Det er er sjukt hvor mye jeg savner han når han er borte. Jeg kan bli fysisk kvalm av hvor søt han er, haha. Men jeg fikk gjort masse i dag. Eirik kan jo ikke være borte så lenge av gangen siden jeg fullammer, så Max må ha mat ganske ofte (og det passer meg bra siden jeg savner han ganske fort, hehe).

Jeg laget blant annet denne toasten som ble SKIKKELIG god. Elsker toast, sikkert fordi jeg elsker smeltet ost. Du kan bruke den osten du har hjemme, jeg brukte mozzarella og cheddar. Jeg hadde også noen tomater som måtte brukes opp, så da var det jo enkelt å legge noen tomatskiver inni toasten også.

    Toast med mozzarella, tomat og cheddar

  • 2 skiver Loff
  • 1/2 stk Fersk mozzarella
  • 1/2 stk Tomat
  • 1 liten neve Revet cheddar
  • 1 klype Salt
  • 1 ts Fersk gressløk

Oppskriften

Skjær to skiver av en god loff og fordel mozzarella i skiver på den ene skiven. Skjær så opp tomatskiver og legg dem på, topp det hele med revet cheddar og litt salt. Hvis du vil kan du også ha på litt hakket fersk gressløk, nam! Legg den andre skiven over og press dem godt sammen.

Smelt smør i en varm panne og legg toasten i. Stek til den blir gylden på den ene siden før du snur toasten og legger på et lokk. Da sørger du for at osten smelter skikkelig.

Dryss gjerne over litt sesamfrø før du skal spise den.

Du liker kanskje også disse oppskriftene: