Høstsupper

23. oktober 2018

Høsten er tid for gode supper man kan varme seg på, er du ikke enig?

Jeg har samlet noen gode høstsupper som du kan ta en titt på. Hvis du serverer suppe med et godt brød, kanskje til og med ostebrød så blir det et skikkelig måltid.

Les mer og få noen gode oppskrifter ved å klikke deg inn.

I dag var Eirik og jeg på Ullevål for å ta ultralyd av den lille. Det var rett og slett en veldig god opplevelse. Jeg har hørt mye om at det er litt samlebånd, rett inn og rett ut, uten så mye snakk osv. Men jordmoren vi kom til var helt annerledes. Kjempeflink, veldig interessert og snakket oss gjennom hele timen. Alt står bra til med den lille inni der:)

Jeg dro hjem etter timen, mens Eirik dro på jobb. VG helg har vært innom for å gjøre et intervju. Jeg sa til Eirik at han ikke måtte komme innom hvis han ikke ville bli tatt bilde av, men gjett hvem som glemte det??! Haha. Så da ble det et bilde med både han og meg.

Nå skal jeg snart på trening, før jeg skal til Ida for å gå gjennom regnskapet mitt. Jeg skal starte å føre mitt eget regnskap for å få litt mer kontroll over egen økonomi. Jeg har typ null oversikt så det er på tide å ta et grep. I tillegg så sparer man ganske mye på å føre det selv, og ikke bruke en regnskapsfører.

Men det som skjer her i dag er at jeg legger ut oppskriftene på noen gode favorittsupper.

 

Butternut squash-suppe med halloumi

Jeg ovnsstekte gresskaren i ovnen med litt forskjellige krydder før jeg mikset alt sammen med en stavmikser. Veldig enkelt og greit å lage. Jeg serverer denne suppen med halloumi som er en fast ost. Den er ganske salt som jeg elsker! Du kan også rive parmesan på hvis du vil det. Ekstra gresskarkjerner er også supert å drysse over suppen, da får du litt tyggemotstand som alltid er godt.

Du finner oppskriften ved å trykke her.

 

Brokkoli og blomkålsuppe med mozzarella

Jeg har brukt brokkoli, blomkål og søtpotet for å få en skikkelig god smak. I tillegg så har jeg i litt muskatnøtt, og en dæsj kyllingfond.

Server gjerne denne suppen sammen med et godt brød.

Du finner oppskriften ved å trykke her.

 

Kremet soppsuppe

Dette er en suppe på sjampinjong og aromasopp. Altså, helt vanlig sopp du skal finne i alle matbutikker. Det er litt ekstra punch i denne suppen som kommer av litt chili. Det skal varme godt i halsen når det begynner å bli kaldere ute.

Du finner oppskriften ved å trykke her.