10. oktober 2018
Skriv ut

Yoghurt, banan, blåbær og honningstekte gresskarkjerner

1-4
10 min

I dag har jeg gjort en hel del føler jeg. Jeg startet dagen med å plukke opp en masse interiørstash før jeg dro videre på en voiceover. Etter det så måtte jeg hente opp noen ben til en stol, også var det å bære inn en haug av ting. Eirik og jeg satt opp sofaen og sjeselongen, det blir sååå fint!! Herreguud! Føler det er drømmestuen, hehe. Dere skal få se altså:) Nå sitter jeg i sjeselongen med masse stearinlys tent, mens Eirik lager middag. Jeg er så sulten, så måtte hive i meg et knekkebrød. Du vet når du innser at du ikke har spist må en hel evighet også får du mageknip. Sånn er det nå. Føler magen min er stor som en ballong, går verst utover Eirik i natt dette, haha!

I dag, som så mange andre dager, så slengte jeg gresskarkjerner inn i ovnen sammen med honning og litt havsalt, stekte dem i 6 minutter så alle de gode smakene kommer ekstra godt frem. Så var det bare å sette sammen en skål med vaniljeyoghurt, blåbær, banan og de honningstekte gresskarkjernene. Har du noen gresskarkjerner igjen så kan du bruke dem i en salat, sooo good!!

Dette er en rask liten frokost, spesielt hvis du allerede har gresskarkjernene stekt og klare. Du kan oppbevare dem i en skål på benken.

    Honningstekte gresskarkjerner (du kan doble eller triple oppskriften om du vil)

  • 100 g Gresskarkjerner
  • 4-5 ss Akasiehonning
  • 2 klyper Flaksalt

    Yoghurt, blåbær og banan (1 porsjon)

  • 1.5 dl Vaniljeyoghurt
  • 1 stk Banan
  • 1 håndfull Blåbær

Oppskriften

Forvarm ovnen til 180 grader.

Spre gresskarkjernene utover et stekebrett, men dem ligge inntil hverandre. Hell honningen jevnt over så honningen akkurat dekker gresskarkjernene, du kan bruke så mye eller så lite du vil. Strø over flaksalt og stek gresskarkjernene i ca. 5-6 minutter. Avkjøl.

Hell yoghurt i en skål, skjær opp en banen og hell oppi en håndfull blåbær. Strø over gresskarkjerner. Da gjenstår det bare å spise den gode frokosten da.

Du liker kanskje også disse oppskriftene: