18. november 2016
Skriv ut

Min helgefrokost

Samarbeid med Instant Coffee økologisk Fairtrade

instant-coffee-frokost_pb120989

instant-coffee-frokost_pb120999

Frokost er mitt favorittmåltid. Noe av det beste jeg vet er når jeg har god til på morgenen i helgen og kan sitte å nyte en lang frokost. Det er noen ting jeg må ha på frokostbordet og det er godt brød, masse pålegg, og sist men ikke minst en god kopp kaffe. Jeg har i samarbeid med Instant Coffee testet ut deres nye økologiske Fairtrade kaffe. Blandingen i kaffen består av 100% Arabica kaffebønner. Det verste jeg vet er sur kaffe som er bitter, denne økologiske kaffen derimot har en frisk aroma og en myk lang ettersmak. Det er noe med å stå opp, sette frem frokosten og ta den første slurken med kaffe. Kaffelukten sprer seg på kjøkkenet og lukter fantastisk godt. Det jeg digger med Instant Coffee er at den er så enkel å bruke. Det er simpelthen bare å røre kaffen ut i kokende vann. Enkelt og greit, godt og smakfullt.

instant-coffee-frokost_pb120994

Jeg lagde ristede nøtter til helgens frokost, og du skal få oppskriften nå. For nøtter som er stekt i ovnen får en helt egen smak, og med en skål yoghurt så er frokosten reddet.

200 g nøtter av eget valg. Jeg valgte en blanding av mandler og valnøtter. Fordel nøttene ut på et stekebrett og stek dem på 200 grader i 5-6 minutter. Avkjøl før du serverer en skål med yoghurt til. Frukt smaker også fantastisk til.

instant-coffee-frokost_pb120988

    Ristede nøtter med yoghurt

  • 200 g Nøtter etter eget ønske
  • Yoghurt
  • Frisk frukt og bær

Du liker kanskje også disse oppskriftene: