09. juni 2017
Skriv ut

Iskrem med smarties

Samarbeid med Smarties

Fredag og helg (igjen).. Denne uken har jo virkelig flydd av gårde, sikkert fordi det var fri på mandag så da blir jo uken ekstra kort. Jeg kom hjem fra Tromsø i går kveld, og har bakt kakebunner i hele natt. Jeg er forlover i bryllupet til Kine og Alex i morgen og har sagt ja til å lage bryllupskaken deres. Egentlig så starter man gjerne tidlig om morgenen, men siden jeg kom hjem så sent så var det bare å brette opp armene å få alle kakebunnene stekt. Godt jeg har to ovner og to KitchenAid-maskiner, hehe. Følg med på snapchat for å se hvordan kaken blir, navnet mitt er idagranjansen på snap. Jeg gleder meg skikkelig til i morgen, tror bryllupet kommer til å bli utrolig fint. Men nå skal jeg snakke om noe annet, og det er iskrem.

Med sommeren kommer iskrem, det er det ingen tvil om. Iskrem kommer i mange fasonger og smaker, men det som er kult er å lage din egen is. Jeg har teamet opp med smarties for å lage en skikkelig god smarties-iskrem.

Den er superenkel å lage og smaker dødsgodt. Jeg har denne isen i fryseren og har allerede servert den til pannekaker og denne gode bringebærdesserten.

 

    Smartiesis

  • 2 liter Ferdig vaniljeis
  • 150 g Hakket smarties

Slik gjør du

Ta vaniljeisen ut av fryseren og la den stå på kjøkkenbenken i 10 minutter. Ha så isen i en kjøkkenmaskin eller bruk et elektrisk håndvisp til å kjøre isen myk. Hell i hakket smarties og bland alt sammen. Ha så isen tilbake i formen og sett i fryseren i 3-4 timer.

Dypp gjerne noen iskremkjeks i smeltet sjokolade for å gjøre dem enda bedre!

Du liker kanskje også disse oppskriftene: