22. mai 2018
Skriv ut

Yoghurtis med skogsbær

Men altså, hva skjer med været a? Det er jo helt vanvittig fantastisk. Og for noen dager det er. Jeg har hatt megamye å gjøre i hele mai, men nå klarer jeg å finne roa. I går så sov jeg ikke før klokken var 04.00 på natta, jeg bare lå å tenkte på alt jeg hadde lyst til å gjøre og lyst til å få til. Jeg har nå bare en eneste oppskrift igjen i kokeboken, shit, tenk det a. Jeg har laget 99 av 100 oppskrifter.. Så moro!! På mandag skal vi ta forsidebilde og litt andre bilder som skal i boken, det blir bra. Ellers så er jeg veldig fornøyd med at Eirik er hjemme til fredag (da drar han på jobb igjen). Vi koser oss masse, trasker rundt og planlegger oppussing. Det er jo ikke lenge til vi tar over den nye leiligheten. I dag så snek vi oss faktisk inn i bakgården for å se hvor mye sol det er på balkongen, haha. Jeg gleder meg masse til å fortelle dere om alle planene i det nye hjemmet vårt. Elsker oppussing og interiør så moro er det! Kjøkkenet er bestilt, jeg skal fortelle mer om det i et eget innlegg.

Meeen, siden det er så vanvittig flott vær så har sikkert is-salget steget. Jeg har faktisk bare spist en is i vår, eller, jeg har kjøpt en is og laget mange. Blant annet denne yoghurtisen med skogsbær. Den er sunn (!) og enkel å lage. Det tar også seriøst bare 5 minutter.

Det eneste jeg har i som er av sukker er 2 ss maple syrup, det er ikke så mye:) Jeg liker best å spise den rett fra blenderen, men du kan fint fryse den ned om du ikke spiser alt med gang.

    Yoghurtis med skogsbær

  • 125 g Gresk yoghurt med vanilje
  • 2 ss Maple syrup
  • 400 g Skogsbærblanding, frossen

Yoghurt-is med skogsbær

I en liten blender med skarpt knivblad kan du ha i alle ingrediensene. Pulser til du har en jevn iskrem. Spis med en gang eller frys ned og spar til flere ganger. Server gjerne med hakket pistasjnøtter.

Blir det enklere enn det?

Du liker kanskje også disse oppskriftene: