02. mai 2017
Skriv ut

Verdens enkleste iskrem uten iskremmaskin

Samarbeid med Viking Melk

Bringebæris_P5200063

Bringebæris_P5200082

Altså, dette været dere! Kan jo ikke annet å lage is da, hihi

Denne iskremen er super kremete, fyldig, frisk og syrlig. Jeg laget en iskrem med bringebær, Viking Melk og melis. Det er altså bare så enkelt å lage denne isen, og alle vil få det til. Du trenge ikke bruke iskremmaskin som for mange er veldig dyrt og komplisert.

Det er første gang jeg lager iskrem med Viking Melk og det gikk fantastisk bra. Det eneste du trenger å gjøre er å vispe vikingmelk sammen med melis til den er luftig. Så har du i bringebær og rører rundt. Her får du hele oppskriften

Bringebæris_P5180051

Slik gjør du

Sett Viking Melken i kjøleskapet dagen før du skal lage isen, eller i 6 timer så den blir kald. (evt fryseren i 30 min-1 time)

Mos de tinte bærene og sett til side.

I en kjøkkenmaskinbolle med ballingvisp heller du oppi den kalde Viking Melken og pisker på høy hastighet i 2 minutter. Tilsett melis i 3 omganger mens maskinen går. Pisk alt sammen til du har en luftig og tykkere krem, ca. 3 minutter til. Tilsett de moste bringebærene og bland alt sammen. Sett hele kjøkkenbollen i fryseren i 1 time. Etter 1 time så tar du bollen ut og pisker. Sett bollen inn igjen i fryseren i 1 time for så piske den en gang til. Gjør dette totalt tre til fire ganger. Den siste gangen kan du helle isen i en beholder og vente til den stivner helt. Jeg pleier å vente natten over.

Du pisker 4 ganger for å få en myk iskrem uten krystaller.

Server enten sammen med iskremkjeks eller spis som den er.

Bringebæris_P5200087

Bringebæris_P5200094

    Bringebæris

  • 1 boks Viking Melk
  • 150 g Melis
  • 150 g Frosne, tinte bringebær

Du liker kanskje også disse oppskriftene: