11. juli 2017
Skriv ut

Jordbærmilkshake med sjokolade

Aaah, what a day! Her har det skjedd både det ene og det andre men noe jeg har klart er å komme meg på gymmen for å trene. Jækla fornøyd med det altså. Litt sent sette inn støtet nå, men, haha!

I dag er det milkshake som har rotet til hele kjøkkenet mitt. Når jeg tar bilder av noe som har med iskrem å gjøre så blir det KAOS på kjøkkenet. Det er ting overalt, visper, gryter, slikkepotter, mat, frukt, bær, sjokolade osv.. Det så helt bomba ut her etterpå. Is smelter jo så fort, så for å få tatt bilder før alt raser sammen så må ting skje fort. Og når ting skal skje fort så blir det rotete. Etterpå alt er ferdig så ser jeg meg rundt og aner ikke hvor jeg skal starte. Begynte med å tømme vaskemaskinen da, for den hadde jeg jo glemt å tømme før jeg starte, haha. Så var det bare å hive alt inn i maskinen før jeg nå satt meg ned for å legge ut den ene oppskriften.

Milkshake er en drikk som inneholder bare masse godsaker. Iskrem, bær eller sjokolade, nøtter eller frukt, og selvfølgelig masse rennende godsaker. Denne milkshaken er laget av søte, norske jordbær sammen med en god vaniljeis og litt melk. Jeg har også rent litt sjokoladesaus nedi glasset og langs kanten. Og det slutter ikke der, for det hele er toppet med marshmallows og mer jordbær. Noen jordbær er også dyppet i sjokolade. Altså, takk for meg!

Nok prat, mer milkshake!

  Sjokoladesaus

 • 50 g Mørk hakket sjokolade
 • 0,5 dl Kremfløte
 • 1 klype Salt

  Milkshake (et stort glass)

 • 200 g Vaniljeis
 • 100 g Norske jordbær
 • 0,5-0,75 dl Melk

  Ekstra

 • Marshmallows
 • Jordbær

Slik gjør du

Okei, dette er bare superlett.

For å lage sjokoladesausen så finhakker du sjokolade og har det i en skål. Så koker du opp fløten og heller den over sjokoladen. Ha i litt salt. La dette stå i 1 minutt før du rører alt sammen til en blank saus. Sett til side mens du gjør det andre.

Ha alle ingrediensene til milkshaken i en blender og blender alt til du får en jevn milkshake.

Ha litt (eller mye) sjokoladesaus i et glass og hell milkshaken i. Topp med marshmallows som du brenner med en creme brulè brenner. Topp det hele med friske jordbær. Sett deg ut i solen og nyt!!

Du liker kanskje også disse oppskriftene: