04. oktober 2018
Skriv ut

Epledrink med kanel

3
5 min

En forfriskende epledrink med masse forskjellig eplesmak. Her har jeg kombinert eplejuice, eplemos, cider og litt vodka. I tillegg har jeg litt kanel i, for det å mikse epler og kanel, det er godt det! Dette er en drink med smaker av høst, og den perfekte drinken hvis du skal ha venner over for en høstfest.

Jeg kommer rett fra en liten mini-signering av kokeboken min. Jeg setter i gang for fullt i morgen tidlig med å signere en hel haug av bøker som skal sendes til dere som har forhåndsbestilt (til de som rakk signeringen). Jeg får en del spørsmål om når dere får bøkene i posten, og det jeg vet er at de blir sendt ut neste uke, så da er det ikke så lenge igjen 🙂 Det er helt fantastisk at så mange allerede har bestilt boken, tenk det a, at den skal stå på kjøkkenet til utrolig mange mennesker:):)

Nå sitter jeg (igjen) på Samson å jobber. Liker så godt å sitte et annet sted enn hjemme. Det lukter så godt, ferske kanelboller og nykvernet kaffe. Jeg har sååå lyst på en skolebolle, men så er det bare torsdag, og til helgen vet jeg at jeg skal spise mye godt, hmm.. What to do?! haha. Jeg skal tenkte på det litt til. Jeg har skikkelig lyst på alt som heter godteri og boller om dagen, jeg har det sånn noen ganger. Det er sikkert ikke bare meg. Prøver å være relativt flink i ukedagene da, men det er ikke alltid det går heller, hehe.

Uansett, jeg har laget en annen veldig godt ting. Det er drink med epler og kanel. Veldig enkel å lage, tar typ 5 min fra start til slutt. Jeg elsker når jeg får friske drinker, som gjerne er litt spennende, men ikke alt for merkelige. Denne drinken er den perfekte drinken å slenge sammen før du får venner over på besøk. Kanskje du skal ha et middags-selskap i helgen? Da kan jeg anbefale deg å kikke litt på denne oppskriften.

    Epledrink med kanel

  • 4 dl Eplejuice
  • 2 ss Eplemos
  • 4-5 ss Vodka
  • Isbiter
  • 1 stk Eplecider

Oppskriften

Rør sammen eplejuice, eplemos og vodka. Hell isbiter i drinkglass og hell drinken i hvert glass, ca halvveis opp. Topp det hele med eplecider. Til slutt kan du drysse over litt malt kanel. Pynt gjerne drinkene med kanelstang og en kvast lyng.

Du liker kanskje også disse oppskriftene: