18. mai 2017
Skriv ut

Detox

Gratulerer med gårsdagen flotte folk!

Håper dere hadde en skikkelig fin feiring, med masse kaker, champagne og god stemning. Jeg startet dagen med frokost hos en venninne, så tok jeg turen hjem en tur for der hadde Eirik hatt frokost med en del av sine venner. Senere på dagen så var det grilling og leker hos et vennepar. Alt i alt en super dag!! Og det kjennes på formen i dag, haha. Er veldig glad for at jeg kan ha en rolig dag, med forhåpentligvis minimalt med jobbing. Kjenner jeg trenger en dag på å komme meg. Det er vel en av fordelene med å jobbe for seg selv. Da får jeg heller jobbe litt ekstra på fredag og i helgen.

Det er sikkert flere som trenger en liten detox fra i går, så derfor legger jeg ut oppskriften på en skikkelig god og fresh mango smoothie. Og da kan vi i Oslo, hvor været er grått, drømme oss vekk til sommer og sol. Kan prøve hvert fall, hehe.

Oppskriften er til to medium glass.

    Mango og banansmoothie

  • 1 stk Fryst moden banan
  • 1 stk Moden mango
  • 0,75 dl Appelsinjuice
  • 1/4 sitron Sitronsaft
  • 1/2 lime Revet limeskall
  • 1/2 lime Limejuice

Slik gjør du

Ha alle ingrediensene i en smoothie-maskin, eller bruk en stavmikser til å blende alt til en jevn og god drikk. Hell i glass og topp gjerne med jordbær og isbiter.

Så enkelt kan det gjøres.. Forresten, det er genialt å kutte opp overmodne bananer i biter og fryse dem. Da slipper du å hive bananer som har gått litt over tiden.

Ha en fortsatt super dag!

Du liker kanskje også disse oppskriftene: