22. mai 2017
Skriv ut

Ananasis

Herregud å denne dagen har flydd forbi. Jeg trodde jeg hadde kjempegod tid, men neida. Når jeg begynner å lage mat, fotografere osv så går tiden så vanvittig fort. Skulle ønske jeg kunne sette pause på tiden i noen timer midt på dagen. Men jeg fikk hvert fall gjort det jeg skulle (eller, ikke alt..).

I går så var det så fint vær så da bestemte jeg meg for å lage ananasis. Det var også fordi jeg hadde en hel ananas jeg måtte bruke opp. Da blendet jeg enkelt å greit ananas og litt appelsinjuice sammen, helte det i iskremformer og fryste ned. Her kan du også pynte med spiselige blomster, stemor er feks en veldig fin blomst. REMA1000 selger ganske mange forskjellige til en billig penge.

Nå skal du få oppskriften på denne sunne og enkle isen.

    Ananasis

  • 500 g Skrelt ananas i biter
  • 1 dl Appelsinjuice (gjerne ferskpresset)

Slik gjør du

Skrell ananasen og fjern den harde delen i midten. Kutt den i biter og blend sammen med appelsinjuice. Bruk enten en liten blender eller en stavmikser til dette. Hell så blandingen i iskremformer. Her kan du bruke det du har. Jeg kjøpte mine fra en svensk side for lenge siden, men vet at Cacas i Oslo også har noen varianter. Traktøren tipper jeg også har noen.

Frys ned til dagen etter, og spis med god samvittighet!!

Du liker kanskje også disse oppskriftene: