Soverommet vårt

14. september 2018

Inneholder reklame

Først og fremst må jeg si; TUSEN TUSEN TAKK for alle de utrolige hyggelige tilbakemeldingene om kokeboken min. Det er ikke ofte jeg blir så gira som jeg er nå. Jeg har brukt lang tid på å forme kokeboken “Kjempegodt-helt enkelt”, og jeg føler selv jeg har gitt ut en bok som viser hvem jeg er, og min matstil. Det er så moro å se hvor mange av dere som har forhåndsbestilt boken, det er virkelig helt sjukt gøy!! Hvis du ikke har fått tatt en titt på den og har lyst til å forhåndsbestille boken kan du trykke her for å kjøpe den. Jeg vil også si tusen takk til alle dere som tar dere tid til å skrive til meg, spesielt god respons har jeg fått på instagram. Jeg skal svare dere alle:)

Over til en annen ting jeg vet at mange har etterspurt. Oppussingen av leiligheten. Selve oppussingen er endelig helt ferdig, meeen jeg venter fortsatt på en del møbler. Jeg ville så gjerne vente med å legge ut noe før alt er skikkelig på plass. Soverommet vårt er kanskje det rommet som er mest ferdig så derfor kommer det et innlegg om det i dag. Når det kommer til stuen og kjøkken så har jeg bestilt både sofa, sjeselong og spisebordsstoler. Nå har det seg slik at bestillingen har tatt grusom lang tid og jeg venter fortsatt. Det er ganske irr å få beskjed om bestillingstid, også viser det seg å drøye veldig. MEN, jeg håper hvert fall sofa og sjeselong kommer snart. Da skal vi også bestille et nytt teppe, et stort et til stuen. Lamper sliter vi også litt med, så det kommer.

Uansett, soverommet er ganske så klart. Vi fikk endelig skrudd opp håndtak på alle garderobedørene, og med “vi” så mener jeg SKP-bygg som har tatt seg av hele oppussingen (dette var ikke sponset). Hvis du vil ha noen flinke folk til å pusse opp hjemme hos deg så ring Stian på 98851772.

 

Vi bestemte oss tidlig for å rive en vegg og sette opp en annen på soverommet. Opprinnelig var gangen veldig lang, så vi “stjal” en bit av gangen og lagde heller soverommet vårt større. Da fikk vi også plass til mye mer garderobeskap enn før. Jeg ville lage soverommet som et “rent” og lyst rom hvor man alltid tenker at “her er det rent sengetøy her”, haha. Derfor landet vi på et lyst rom, med lyse grå vegger, lys seng, lyse gardiner og lys garderobe. Jeg er skikkelig fornøyd med soverommet, og tilbringer nok litt mer tid der enn jeg burde.

Fargen på veggen er jeg skikkelig fornøyd med. Det er LADY pure color supermatt 8394 HVIT POESI vi har brukt her. Det er en svak grålig hvittone, men sammen med de kritthvite listene ser du virkelig at det er en gråfarge og ikke hvit. Alle taklister og gulvlister er malt i LADY Supreme Finish matt, som er den matteste listemalingen de har.

Vi bestemte oss også tidlig for å bygge taklisten ut slik at vi kunne gjemme gardinskinnen bak. Det var Eirik sin ide, og noe jeg er skikkelig glad vi fikk for. Listene er fra Byggdekor, og er kanskje de fineste listene jeg vet om, hehe. Elsker spesielt alle kriker hvor listene er vakkert skåret ut. Alle gardiner og liftgardiner i hele leiligheten er fra Liftup interiør. Hun syr gardiner på spesialmål, noe vi måtte siden det er over 3 meter i takhøyde. Vi ville også ha “hotellpreg” på soverommet, derfor valgte vi i tillegg til gardiner noen tynne hvite gardiner som henger litt foran de andre gardinene.

Sengen hadde jeg med meg fra forrige leilighet, og den sengen DIGGER jeg. Den er fra Bohus og er så god å ligge i atte hjælpes. Synes i tillegg at sengegavl er veldig flott, så den ble også med. Det er forresten mange som har spurt om nattbordene, de er fra IKEA. Det var egentlig kjempelang venteliste, men plutselig så fikk jeg beskjed om at de kunne hentes på posten, det var digg det! Så nå er de også på plass (billige er dem også).

Gulvene i hele leiligheten er de samme gulvene jeg hadde i forrige leilighet (veldig fornøyd med dem). Det er parkett Eik Spitsbergen fra Gulvdeal. Jeg synes gulv gjør stor forskjell på helheten i et hus eller leilighet så det var derfor vi bestemte oss for å bytte det ut.

Klesskapene er kanskje det eneste vi beholdt fra før oppussingen. De sto egentlig inne på gjesterommet, og de passet jo perfekt i høyden så vi flyttet dem inn på hovedsoverommet og bygget dem inn. SKP-bygg måtte tilpasse dem litt og dele et av dem i to osv, men til slutt ble de fint plassert inn på rommet. Alle frontene har vi spraylakkert for å få dem i en annen farge og nye håndtak ble bestilt fra Drømmekjøkkenet. Vips så hadde vi spart en haug av penger ved å gjøre det slik. For er det en ting som er vanvittig dyrt så er det å få tegnet en garderobe. Hør heller med en snekker hva som skal til for at de kan bygge inn IKEA skap, det er genialt! Spraylakkering er heller ikke dyrt, og slik kan du få dem i akkurat den fargen du vil. Du oppgir bare fargekode og hvor matt du vil ha skapene så sprayes de av flinke folk. Håndtak er også enkelt å bytte ut, og det forandrer utseende på skapene ganske mye.

Dette var mye info om et soverom, hehe.