Sopptur og leilighetssalg

27. august 2018

Hei, og god morgen!

I går så dro Eirik og jeg på sopptur sammen med Klara, Leo, Marit og Seb. Jo, og Live, datteren til Marit og Seb (hun er så søt!!). Vi dro til et sted i Ås, som Leo alltid finner kantareller. Vi var faktisk på akkurat samme sted for to år siden og fant en hel haug med kantareller. I går fant vi bare noen. Det har vært så sinnsykt tørt denne sommeren, så vi innbiller oss at det er grunnen.

Før vi dro på sopptur så var det visning på leiligheten til Eirik. Det gikk kjempebra! I dag er det budrunde, jeg tror nesten jeg er mer spent enn Eirik, hehe. Så langt går den også veldig bra, siste bud står til 12.00 så fortsatt mye som kan skje der.

Etter soppturen så var vi så jækla sultne, så vi havnet på Bislett kebab og kjøpte med oss burger og kebab. Jaaa, jeg elsker junk mat, og kunne spist det hele tiden. Prøver å ikke gjøre det da, hehe. Begynte å se en ny serie på HBO, men så var begge så trøtte så vi sovet vel rundt 22.00.

I dag så blir det jobbing, hente vespaen min, hente håndtak til alle skap i leiligheten og få trent. Jeg har vært så dårlig på å trene i det siste, så må komme i gang. Det var dagen min:)