Skulle jeg giftet meg, ville det vært her.

07. desember 2018

Cape Town, for et vakkert sted. Jeg kan hvert fall anbefale deg å dra til en vingård som ligger ikke så langt utenfor Cape Town. Klikk deg inn for å se masse fine bilder, og hvor jeg anbefaler deg å dra.

Siste dagen vi hadde i Cape Town, før jeg ble smittet av omgangssyke var et sted som heter Babylonstoren. Det ligger en liten time unna Cape Town og er det fineste stedet jeg har vært. Jeg har lyst til å flytte dit, bo på stedet og ri rundt i engene. Jeg fikk faktisk tårer i øynene av hvor flott det var der. Det er et stort sted med hvite murbygninger som ser ut som staller. Omringet av en fantastisk hage hvor de dyrker alt av grønnsaker. De har haner som går rundt. Høner som har fantastiske områder, andre små dyr som lusker rundt og esler som står å gresser. Det er vinranker rundt hele stedet og en utsikt mot fjellene som er til å dø for. Det er også forskjellige steder å spise inne på stedet, vi valgte Italiensk aften hvor alle produktene var fra gården. Alt var så rent, så godt, så sunt så personlig. De som jobbet der var helt fantastiske og dette er virkelig drømmestedet for et bryllup. Må bare få alle gjestene til å fly 17 timer først, eller nei, må få Eirik til å fri først, haha!!

Hvis du skal til Cape Town, så MÅÅ du dra til Babylonstoren. Trykk gjerne på linken og drøm deg vekk. Det er helt magisk. Hva er sjansene for å bygge et sånt sted i Norge? hehe. Koster en formue og når vinteren kommer så er det ikke like gunstig. Men, nå har jeg bare lyst til å bo på et småbruk med noen hester, høner og haner, geiter og en kattepus. Tenk så koselig a, og sikkert masse jobb. Jeg har jo hatt hest før, og bare det er sinnsykt mye arbeid.

Eirik fikk omgangssyke først, så fikk jeg. Jeg er bare glad vi ikke fikk det på flyet hjem. Det verste må jo være å ha omgangssyke på en flytur, fy søren! Nå er vi hjemme igjen, tilbake til hverdag, desember og snø. Jeg elsker desember, hvert fall når snøen daler ned, før det blir slaps. Jeg skal sitte å planlegge masse gode juleoppskrifter som skal rulles ut i desember. Jeg begynner fra og med i morgen 🙂