Praha

06. oktober 2018

Eirik og jeg har 2-års dag i morgen, så jeg tok han med på en aldri så liten overraskelsestur til Praha. Her er det vakkert!

Jeg har planer om spise masse god mat, gå mye rund og se på bygninger og egentlig bare kose meg med Eiriksen:)

 

Eirik og jeg har 2-års dag i morgen, så jeg tok han med på en aldri så liten overraskelsestur til Praha. Her er det vakkert!

Jeg har brukt lang tid på å prøve og lure Eirik til å tro at vi skal på spa i Norge, men egentlig så skulle vi noe helt annet. I dag tidlig så dro jeg han opp ved 05.30 tiden for å dra til Gardemoen. Vi skulle nemlig til Praha. Ingen av oss har vært her før, jeg har bare hørt mye bra om det.

Praha er veldig sjarmerende, med gamle bygninger overalt. Det er litt som Paris (kan jo selvfølgelig diskuteres), men det er Paris på budsjett, hehe.

I dag har vi gått rundt, masse, og lenge, sett og glodd. Vi skulle så til et lunsj-sted som var ganske langt unna og når vi kom oss dit så fant vi ut av at de kun serverte mat til frokost, og ikke lunsj, haha. Så da trasket vi tilbake til et sted vi så på veien, og da var klokken blitt 16.00, gjett hva.. De stenge kjøkkenet 16.00. Altså, da begynte jeg å dø litt. Blir jo så sulten!! Vi endte så opp på et bakeri som også hadde mat, veldig koselig, hjemmelaget og godt.

Nå har vi slengt oss ned i en stoor seng på hotellet. Vi bor på BuddahBar hotel, et skikkelig fargerikt hotell som ligger ganske så perfekt til. Det er gå avstand til det meste, så det er digg! Eirik ligger ved siden av meg og sover, det tenkte jeg at jeg skulle prøve på snart også. Har tross alt vært våken siden 0530. Vi skal ut å spise en tur i kveld, en hamburger restaurant vi har fått anbefalt. I morgen derimot, aah, da skal vi på en michelin-restaurant, DET gleder jeg meg til!!