Nyhet! Lansering av nettkurs

04. desember 2019

Endelig kan jeg lansere nettkurset. Kurset jeg har jobbet mye med, og som jeg har blitt utrolig fornøyd med. Det er et kurs hvor jeg går nøye gjennom 9 forskjellige oppskrifter på noen av mine mest populære oppskrifter.

En liten ting til; du kan også gi vekk kurset som en julegave til en du er glad i.

Annonse

NYHET! Nettkurset er nå lansert. Trykk her for å komme til kurssiden.

Jeg får ofte spørsmål om jeg holder kurs, og nå kan jeg endelig si JA, det gjør jeg. Dette er et nettbasert kurs hvor jeg tar for meg 9 forskjellige oppskrifter. Jeg legger ved bilder (under her) av de forskjellige kakene jeg lager i kurset. Hele formålet med nettkurset er at du ikke skal sitte igjen med spørsmål, at jeg forklarer alt på en såpass detaljert og nøye måte at du også klarer det like bra som meg.

Du trenger ikke masse fancy utstyr, og ingrediensene er enkle å få tak i.

Det du får med når du kjøper kurset er:

Detaljert gjennomgang av mine 9 favoritt-oppskrifter, hvor sjokolade og karamell er temaet.

Tilgang til over 100 minutter med videokurs og ren kakeglede

Logg på kurset når og hvor det passer deg – du har tilgang i 1 år

Få mine ekspert-råd, lær nye teknikker og smarte triks for å lykkes på kjøkkenet

En nydelig e-bok med alle de detaljerte oppskriftene og mine tips og råd

En detaljert utstyrsliste for hver oppskrift. Jeg avslører hvilket utstyr jeg bruker til de forskjellige oppskritene.

Printvennlig versjon av e-boken som gjør det enkelt å skrive ut alle oppskriftene.

Eksklusiv tilgang kun for deg som melder deg på

Prisen på kurset er 499 kr ink mva.

De 9 oppskriftene som er med i kurset er: (bilder av dem lenger ned på siden)

Grunnoppskrift på salt karamell

Fudge

Saftig sjokoladekake med pisket sjokoladekrem og daim

Snickerspavlova

Chocolate cheesecake

Sarah bernard med en tvist

Karamell-ostekake med karamellpopcorn

Melkesjokoladebrownie med salt karamell som topping

Gulrotkake med sticky nøttebunn, sjokolade og nydelig glasur.

Jeg har feks tatt med med FUDGE-oppskriften, for den får jeg utrolig mange spørsmål om hver jul. Nå kan du se hvordan jeg gjør det, og hva som skal til for å lykkes. Det er nemlig med noen enkle tips og triks at fudgen blir perfekt hver gang. Ofte kan det være vanskelig å forklare hvordan en farge skal se ut, men når du ser det på video så er alt mye lettere.

Det som også er ganske kult er at du kan kjøpe gavekort til kurset. Hvis du ikke helt hva du skal gi vekk til jul enda, så kanskje dette er tingen? Da får du lastet ned et fint gavekort som du kan printe ut og gi vekk. Den kan også mailes direkte til den som skal få det:) Trykk her for å komme til gavekortet.

6 av 9 oppskrifter kan gjøres naturlig glutenfri, så om du har glutenallergi kan du fortsatt lage mange av oppskriftene.

Åkei åkei, her kommer bilder av de oppskriftene jeg har med i kurset:

Grunnoppskrift på salt karamell

Her har du min favoritt-grunnoppskrift på salt karamell. Denne er basen i mange av de andre oppskriftene, men den er like god for seg selv. Jeg går nøye gjennom oppskriften og hva du skal se etter for å få den perfekt!

Fudge

Perfekte, myke og nydelige fudge som smelter på tungen. Dette er en av mine mest populære oppskrifter hvor jeg går detaljert gjennom oppskriften. Nå håper jeg alle får det til, for mer nøye beskrevet og vist klarer jeg ikke, hehe. Hvis du vil mestre julens beste fudge så meld deg på kurset ved å trykke her. 🙂

Chocolate cheesecake

Er du glad i ostekake? Er du glad i sjokolade? Dette er oppskriften for deg som vil ha en ostekake med masse deilig sjokoladesmak. Jeg har laget bunnen med nøttebrunt smør som hever oppskriften enda et hakk. Jeg viser deg også hvordan du enkelt kan bruke gelatin, det er nemlig ganske lett når man vet hvordan man skal bruke det.

Karamell-ostekake med karamellpopcorn

Dette er kanskje min favoritt-kake om dagen. Her finner du alt som er godt. Ikke bare er den silkemyk og syndig god, den er også enkel å lage når du følger alle stegene. Jeg lager i tillegg karamellpopcorn som er farlig godt!

Saftig sjokoladekake med daim

Alle trenger oppskriften på en skikkelig saftig sjokoladekake som i tillegg er naturlig glutenfri. Jeg har toppet denne kaken med pisket sjokoladekrem og masse daim. Denne kaken er en sikker vinner i de fleste selskaper. Ja, den er en skikkelig bombe!

Melkesjokoladebrownie med salt karamell

Brownie, noe av det beste på denne jord (om den er laget riktig). Jeg lager min favoritt-brownie på melkesjokolade og på toppen har jeg salt karamell som er kokt ganske lenge så den stivner. Du trenger ingen annen oppskrift på brownie enn denne, så hvis du vil se hvordan jeg lager min favoritt kan du melde deg på på kurset her. 

Sarah bernard med en tvist

Folkens, her har du en julefavoritt hjemme hos meg. Disse små juvelene er nesten alt for gode. De forsvinner kjapt og blir alltid en HIT når jeg serverer dem. Jeg lager først en tynn browniebunn som jeg sprøyter en myk, pisket melkesjokoladekrem på. Til slutt dypper jeg det hele i sjokolade som jeg har tilsatt finhakkede nøtter.

Snickerspavlova

Alt som inneholder ordet “snickers” blir som regel populært. Det kan jeg forstå for snickers forbinder man med sjokolade, peanøtter og salt karamell. En kombinasjon som er uslåelig hvis du spør meg. Jeg viser deg hvordan du lager den perfekte pavlovaen og topper det hele med krem, sjokolade, peanøtter og karamell.

 

Gulrotkake med sticky nøttebunn og sjokolade

Gulrotkake er en klassiker, og noe de fleste har bakt i løpet av livet. Men, har du bakt en som er skikkelig god? En som får folk til å ville ha mer, mer, MER? Jeg viser deg hvordan du enkelt kan lage en saftig gulrotkake med sticky nøttebunn, sjokolade og verdens beste gulrotkrem. Og ja, jeg drysser i tillegg salt karamell over toppen av kaken.

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KURS-SIDEN.