New Scandinavian Cooking

21. august 2018

Mitt første program har startet og dere, det er utrolig moro!! New Scandinavian Cooking, eller En bit av norden som programmet heter på norsk, er et mat/reiseprogram. Det har gått på TV2 i mange sesonger, og nå skal jeg være programleder. Vi begynte snakken om å bli programleder for dette programmet for over ett år siden, men pga litt diverse andre innspillinger osv så har det ikke blitt noe av før nå. Programmet går både i Norge, men også i USA + mange andre land. Det er jo helt konge!! MEN, haha. Det betyr at jeg må spille inn episodene på både på norsk og ENGELSK!! ALtså, jeg kan jo snakke engelsk, men å stå foran et kamera å lage mat og dra programmet i land, det er ikke like lett. Jeg har vært ganske så nervøs for akkurat den biten, men det gikk jo helt fint.

Hele crewet er veldig avslappet og det er ikke noe stress. Derfor går det også fint å snakke engelsk. Jada, jeg sier jo feil ord litt her og der, men stort sett så går det så bra atte. Det er jo en ganske grei mestringsfølelse også.

Akkurat nå så ligger jeg på hotell-rommet. Vi er i Øygarden, rett utenfor Bergen. Vi bor på panorama hotell som er superfint. For noen omgivelser og naturen da, den er fin den! I dag sto vi opp og spiste frokost 0700, så var det ut å starte dagen 0800. Vi har holdt på helt til nå, så nesten en 12 timers dag, men det er helt vanlig i den verden her. Jeg føler ikke at jeg er på jobb, så tiden bryr jeg meg ikke så mye om:) Vi var å dykket, fant både østers, kamskjell, kuskjell (de kan bli 200 år gamle), kråkebolle og krabber. Jeg flamberte kamskjellene i litt whiskey, det ble sjukt digg, og ut av krabbene har jeg laget en megagod krabbesalat.

Vi skal være her til fredag, så det er to opptaksdager til. Fredagen blir til å summe opp, og prøve å ta livet litt med ro etter noen lange dager.

Programmet kommer til våren på TV2, jeg kjenner jeg gleder meg:)