Nettkurs for deg som vil mestre baking

12. november 2019

Jeg skal lage noe helt nytt på bloggen, og det er nettkurs. Et kurs hvor jeg går gjennom forskjellige leksjoner hvor karamell og sjokolade er i fokus.

Klikk deg inn for å lese mer:)

Jeg har veldig lenge hatt lyst til å lage filmer, detaljerte filmer, hvor jeg lager mine favoritter av kaker, mat og bakst. Endelig har jeg funnet riktige mennesker å jobbe med, riktig produksjonsbyrå, og nå har en tanke blitt til virkelighet.

Tanken bak kurset er at du skal mestre baking like bra som meg, og at du skal få til samme resultat hjemme hos deg selv. Det første kurset vil jeg ta for meg sjokolade og karamell. Det vil bli 8 forskjellige kaker som inneholder enten sjokolade, karamell eller begge deler. Dette er kaker som jeg ELSKER.

Jeg vil gå veldig nøye gjennom hver oppskrift, så du virkelig skal sitte igjen med mestringsfølelse og inspirasjon til å sette i gang selv. Karamell kan være vanskelig å lage hvis man ikke har sett hvordan fargen på sukkeret skal være når det smelter, eller om man ikke helt vet hva slags temperaturer som er riktige. Hjemmelaget fudge til jul er en annen oppskrift jeg vil gå nøye gjennom. For her får jeg masse spørsmål hver jul om hvordan man mestrer fudgens mysteriet. Det er nemlig ikke vanskelig, når man ser hvordan det gjøres. Jeg skal lage sarah bernard, glutenfri sjokoladekake med pisket sjokoladekrem og daim, snickerspavlova og mange andre sinnsykt gode oppskrifter.

Du vil få med en e-bok med alle oppskriftene og ektramateriale. Litt info om hva jeg mener “du må ha” på kjøkkenet, og hva som er fint å ha på kjøkkenet.

Det vil være mulig å gi vekk kurset i gave, for jeg skal ha en gavekort-funksjon 🙂 Kanskje dette er noe å gi vekk til en som er glad i å bake? Eller til en du vil skal bli enda flinkere? 🙂

Vi starter innspillingen i morgen, og holder på hele uken. Jeg har skikkelig trua på at dette blir bra, og gleder meg veldig til å vise litt “behind the scenes” klipp.