Nå har vi malt om hele leiligheten

09. juli 2018

Inneholder annonse

 

Nå skal du høre her, haha. Vi hadde malt hele stuen i fargen LADY pure color supermatt 4618 kveldshimmel med alle gulvlister, dørslister og vinduslister i LADY Supreme Finish matt 4638 Byge. To kjempefine blåfarger som passer perfekt sammen. Men, hehe, når jeg kom inn i leiligheten etter de hadde malt og fikk tenkt meg litt om så synes vi den ble litt for blå og litt for mørk. Spesielt siden kjøkkenet vårt er i en peppergrå farge så ble det litt mye farger rett og slett. Jeg klarte bare ikke vende meg til tanken så i løpet av noen timer så bestemte vi oss for å male om. Eirik var i Moss så vi tekstet om farger til langt på natt og til slutt så ble vi enige om å male om kjøkkenet fra LADY pure color supermatt 1269 demring til LADY pure color supermatt 7236 CHI. Vi fant ut at vi skulle roe ned fargene på kjøkkenet slik at selve kjøkkenet og peisen skulle få skinne. Også liker jeg godt den krittende hvite fargen som CHI gir. Alle listene i hele leiligheten (unntatt i gangen) , både taklister, gulvlister, dørlister og vindulister er i LADY Supreme Finish matt 7236 CHI. En helt hvit farge som ser klar og superfin ut til de fleste veggfarger.

Videre så malte vi om stuen fra kveldshimmel til LADY pure color supermatt 9915 morgendis. En fin og nøytral grå farge som er ganske lys, men fortsatt grå. Jeg opplever at denne fargen forandrer seg litt utover dagen. Den kan nesten få et hint av blått i seg når solen er kjølig. Denne fargen er utrolig fin til de kritthvite listene som er malt i CHI. Jeg er så glad vi valgte å male om, det gjorde alt mye mer harmonisk.

På det lille soverommet så har vi malt veggene i LADY pure color supermatt 1269 DEMRING. En grå farge som er en del mørkere enn Morgendis som vi har i stuen. Jeg synes Demring passet veldig godt inne på det lille soverommet.

På hovedsoverommet så gikk vi for en litt lysere farge, LADY pure color supermatt 8394 HVIT POESI. En hvit farge med litt grått i. Jeg ønsket at soverommet skulle ha en “frisk” følelse. Følelsen av alltid rent sengetøy og friske sommernetter.

Videre så kjørte vi på med blått i gangen. Jeg er megahappy med den “blå gangen”. Spesielt sammen med maromorflisene. Her har vi malt veggene i LADY pure color supermatt 4618 Kveldshimmel og døren, pluss lister i LADY Supreme Finish matt 4638 Byge. Skapdørene har vi fått lakkert i samme farge som listene, Byge.

Gjennom hele leiligheten så har vi valgt å male den matteste (supermatt) fargen på alle veggene. All veggmaling er i LADY pure color, supermatt. Jeg liker godt den matte finishen, jeg synes det gir et elegant utseende.

Alle listene i leiligheten er malt i LADY Supreme Finish matt, som er den matteste listemalingen de har.

Alle tak er malt i LADY Perfection matt 7236 CHI.

Jeg er skikkelig fornøyd med hvordan det har blitt, det er jo alltid et lite sjansespill når man skal male. Siden veggene i stuen er såpass lyse kommer vi til å ha litt mørke gardiner og møbler slik at vi får det lune utseende.

Du kan få masse hjelp på LADY sin inspirasjonsblogg.   Jeg fikk masse god hjelp om hva som passer sammen av farger osv. Absolutt verdt å sjekk ut!