Lofoten

01. august 2018

For et sted!!

Eirik og jeg reiste i går til Lofoten. Nusfjord er stedet vi landet på. Jeg har aldri vært i Lofoten før, men har lenge tenkt at hit må jeg dra. Nå tenker jeg, hvorfor har jeg ikke dratt hit før??!! Herregud for en plass, for et sted a. Vi har veldig flaks med været også. Hvor ofte er det 27 grader i Lofoten? Vi bor i noen vanvittig søte Rorbuer som en hver ville elsket. Vi er på et sted som heter Nusfjord Adventures.

De har all slags aktivitet, og i går var vi ute i kajakk. Jeg har aldri padlet kajakk før så det var moro. Vi håpet på å se en hel haug av spekkhoggere, men det skjedde ikke, hehe. Kanskje ikke så rart;) Moro var det uansett, Eirik hoppet fra diverse klipper mens jeg satt i kajakken og heiet. Det er 10 grader i vannet her så jeg var litt pysete. Vi hadde jo seff våtdrakter, men jeg lot Eirik stå for hoppingen denne gangen.

Jeg har lånt bildet fra Schibevaag Adventures.

I dag skal vi ut på fisketur i en svær båt. Jeg håper vi får noen store fisk, eller små. Eller, jeg satser på at Eirik skal få en megastor fisk. Kanskje det kommer noen spekkhoggere i dag?! Det er lov å håpe hvert fall.

Tenk at vi har så fine steder i Norge. Det er jo veldig synd at man ikke drar mer rundt i sitt eget land. Utlandet er jeg jo masse, men jeg glemmer Norge litt. Jeg skal helt klart tilbake til Lofoten!!