Kokebok-Julemat

10. oktober 2019

Nå har jeg litt mer info å dele med deg angående min nye kokebok, og det er så moro!!

Jeg har fått dato til forhåndssalget, og da med signerte utgaver.

Klikk deg inn for å lese mer, det er også masse bilder du kan se på fra boken:)

Reklame for egen bok

Forhåndssalget starter på tirsdag!! Og da med signert utgave. Så, hvis du vil sikre deg en signert utgave av boken min så er det tirsdag 15. oktober som er dagen:):) Jeg kommer til å legge ut en link til dere, både her, på FB og på instagram.

Jeg har fått et flunkende nytt eksemplar av kokeboken min “Julemat-helt enkelt” i hånden for første gang. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med den. Den er lekker å se på, og full av fristende oppskrifter. Her får du samlet mine julefavoritter.

Jeg elsker julen så det å kunne skrive en jule-kokebok har vært en drøm veldig lenge. Jeg startet på denne boken i fjor, mens lille Max lå inni magen. Han har på en måte vært med på hele denne kokebok-reisen. Det er litt koselig å tenke på.

Enten om du liker ribbe eller pinnekjøtt, eller kanskje du skal spise fisk denne julen? Ja, alt får du i boken. Og ikke nok med det så har jeg fylt den med mengder av gode kaker, desserter til julaften og nyttår. Drinker til festdagene og mange forslag til spiselige julegaver. Julekaker, karameller og fudge er selvfølgelig med.

Jeg har delt opp boken i fire kapitler som er førjul, høytid, romjul og nyttår. Oppskriftene er i tillegg enkle å følge, og alt er markert med “glutenfri”, “vegetar” osv.

Jeg håper du kommer til å elske den :):)

Jeg legger ut litt bilder her av oppskrifter du kan finne i boken min:) Det er et lite utvalg av mange gode oppskrifter.

KARAMELLOSTEKAKE MED KARAMELLPOPCORN

LAMMECARRE

MULTEKREM MED STRULL

PINNEKJØTT

RISKREM MED KARAMELLSAUS

SNICKERSISKREMKAKE

BROWNIE-KRUKKE

KOKOSBOLLER MED KARAMELL I MIDTEN

HELSTEKT KALKUN TIL NYTTÅRSAFTEN

KJØTTBOLLER I TOMATSAUS OG OST

SNICKERSKAKE

KOLDTBORD

PAVLOVA

SURRET YTREFILET  MED MOZZARELLA OG URTER

KARAMELL OG SJOKOLADE-PANNACOTTA

KOKOSMAKRONER DYPPET I SJOKOLADE

KREMET LAKS MED SENNEPSSAUS

FUDGE

NYTTÅRSDRINK

SARAH BERNARD MED EN TVIST

RIBBE MED SPRØ SVOR OG SAFTIG KJØTT