Ikke lenge igjen nå..

01. september 2016

Jeg gleder meg så vanvittig mye til å begynne og lage masse mat igjen!

Inneholder spons av produkter

Kjøkken del 1_IMG_0151

Nå er det ikke lenge igjen. Jeg føler jeg har ventet en hel evighet på å komme meg inn i leiligheten. Der er en smule håpløst å bo et sted uten kjøkken, hvertfall for meg, så har derfor bodd alle andre steder den siste tiden. Men, nå begynner kjøkkenet å komme på plass. Jeg bestilte kjøkkenet fra Drømmekjøkkenet før sommeren, men siden fabrikken tok sommerferie så kom det ikke før nå. Den som venter på noe godt.. osv. Hehe. Det kommer til å bli så fint. Jeg er superfornøyd med valget. Og må virkelig takke Kate og Fredrik på Drømmekjøkkenet som har gjort en super jobb. Jeg viste ikke så mye om hvor mange valg det fantes, men sammen fant vi mitt drømmekjøkken. Benkeplaten som ligger på øyen er av sten og veide 250 kg. Om jeg var stressa når den skulle bæres opp de smale, trange trappene opp til leiligheten. haha. Hvis man vinkler en slik plate over 45 grader så vil den brekke, men de var fem mann på jobben, og heldigvis så gikk det fint. Nå er det litt småting som står igjen før kjøkkenet er komplett. Jeg har to ovner fra Miele, må jo selvsagt ha to over, hehe. Jeg som baker og lager så mye mat er avhengig av gode ovner. Den ene er dampovn så jeg gleder meg veldig til å teste ut den. Tenk hvor gode croissanter jeg kan lage nå a.. Ouf!

Også er det to andre geniale leketøy jeg må fortelle om. For det første skal jeg ha en quooker som armatur. Den er i messing og det kommer kokende vann ut. Den fungerer altså som vanlig kran, men også som en type vannkoker. Så hvis jeg skal ha tevann, pastavann eller sterilisere kniver etc så gjøres det ved å trykke ned en hank og det kommer kokende vann ut. DIGG! Jeg skal vise dere senere. Følg meg også på snapchat, idagranjansen, for å se videoer.

Jeg må også fortelle om platetoppen. Fordi, som du kanskje har fått med deg så er leiligheten min fra slutten av 1800-tallet som gjør at det er rosetter i taket. Jeg har platetoppen min på kjøkkenøyen og ville ikke ødelegge rosetten i taket med å ha en stor vifte hengende ned. Så når jeg kom til Drømmekjøkkenet på Skøyen så fortalte jeg det. Da viste Kate meg en helt genial vifte. Platetoppen og viften er fra Bora. Viften går ned i kjøkkenøyen på midten av platetoppen. Så du slipper en vifte som henger i taket, og du slipper en stor vifte som kommer opp av benkeplaten. Her er viften satt på midten av platetoppen og suger røyken nedover. Altså, hvor smart er ikke det..

Nå skal jeg bruke helgen på å komme meg i hus. Jeg er så klar for å sette inn alle de fine møblene. Jeg skal vise dere alt når jeg har satt det inn.

Kjøkken del 1_IMG_0153