Hvordan gjøre sengen din om til en “hotellseng”

13. oktober 2018

Har du alltid hatt lyst til å re opp sengen din fint? Men får det kanskje ikke helt til? Jeg har funnet noen triks og tips til hvordan du kan få sengen til å se ut som en “hotellseng”. Det er ikke så vanskelig, og det tar ikke så lang tid når du først kan det.

Klikk deg inn for å se hvordan jeg gjør det.

Annonse

Er det en ting jeg alltid har synes har vært skikkelig fint så er det hvordan senger er redd opp på hoteller. Det ser så eksklusivt ut, så fint og flott. Jeg har alltid lyst til å bo i slike senger, hehe.

Men vet du hva, du kan fint lage det så fint hjemme også. Joda, du må kanskje sette av litt lenger tid om morgenen, men når du får taket på det så tar det ca. 5 minutter. Trikset er å ha fluffy dyner og puter, FINT sengetøy og gjerne variert sengetøy. Mange puter og gjerne store hotellputer er også en del av trikset for å få det fint.

Jeg har brukt sengetøyet fra XOV som selges i alle Skeidar sine butikker. Det er vanvittig fint, og ikke minst så utrolig mykt og deilig å sove i. For la oss være ærlige, det skal jo ikke bare se fint ut, det skal være godt å sove i det også. Hvis du vil sjekke ut en del av kolleksjonen kan du trykke her.

Jeg har brukt to forskjellige type sengetøy fra XOV, både forskjellig i design, men også tekstil. Å bruke to forskjellige tekstiler gjør at sengen føles enda mer eksklusiv ut. Sengetøyet som er grått er i flanell, og er seriøst helt magisk mykt. Hotellputene og sengeteppet er i en mørk blå fløyel. Hvis du ikke vil ha et stort sengeteppe kan du sjekke ut de flotte teppene fra XOV, som du ser på det ene bildet.

Først kan du sette opp putene, jeg setter de største helt bakerst og jobber meg fremover med de “mindre” putene. Så legger jeg den ene dynen på tvers av sengen og litt oppå putene (dynen skal brettes over til slutt). Legg så den andre dynen litt nedenfor den første dynen, også denne på tvers. Legg til slutt på sengeteppet nederst ved sengen og litt over den siste dynen. Nå er det bare å brette først den ene dynen (den nærmest sengeteppet) over sengeteppet, og så brette neste dyne over den igjen. Slik lager du flere “lag” med dynen. Jeg har prøvd å illustrere dette på bildene.

Håper du fikk litt “re opp” inspirasjon 🙂 Ingenting er som en myk, stor og oppredd seng.

Alle produktene jeg har brukt her får du i Skedar sine butikker, dette er høstnyheter så de er på vei til butikk i disse dager 🙂