Cape Town dag 1

28. november 2018

Vi har vært i Cape Town i 1 dag nå, og allerede synes jeg det er et fantastisk sted. Jeg gleder meg til å utforske alt denne hovedstaden har å by på. I dag har vi planlagt masse gøy for dagene fremover, les mer ved å klikke deg inn.

Eirik og jeg kom frem til hotellet i går ved 12 tiden. Da var vi begge veldig slitne etter en lang flytur på 17 timer. Det er litt annerledes å sove på fly med en mage som er noe i veien, hehe. Eller, det å finne en behagelig soveposisjon er litt stress. Vi bor på The Glen Hotel, et skikkelig fint og sjarmerende hotell, hvor de som jobber her er så sjukt søte. Etter at vi hadde pakket ut og litt diverse så måtte vi spise lunsj. Vi dro ut og ned til sjøen, var innom litt forskjellige steder før vi endte opp på et “mathallen-sted”. Spiste masse forskjellig mat og så på havet. Så tok vi en kaffe og et stort gulrotkakestykke.

Plutselig var klokken nærmere 17.00 og Eirik var veldig trøtt. vi dro tilbake til hotellet så han fikk sove noen timer. Etter det var klokken nesten 21.00 og vi var sultne igjen, rart med det, hehe. Vi stakk ut for middag og pratet en stund før jeg var veldig trøtt, haha. I går var altså en “lande” dag, hvor vi fikk utforsket byen litt. I dag har vi spist en god frokost før vi har planlagt resten av turen. Vi skal blant annet på ridetur, ridesafari, fisketur, besøke en vingård, guide for å høre om apartheid og spise på mange gode steder:)