To blir til tre :)

15. oktober 2018

Tenk at det vokser en liten baby inni magen min, det er ganske sjukt å tenke på.

 

Endelig er det ute, og det føles veldig godt:) Eirik og jeg har jo vist om det ganske lenge, eller Eirik har bare vist det i noen uker.. Neeeida, haha. Men det hadde vært litt gøy, hadde det ikke? haha.

Uansett, vi skal ha en liten tass i mars. Jeg er nå i uke 19 og formen er strålende. Den har egentlig alltid vært veldig fin. Ingen cravings, ingen kvalme og ikke trøtt så det skal jeg være glad for. Jeg husker jeg kunne bli litt uggen noen ganger, men ikke noe mer enn det.

Det er utrolig digg å endelig få sagt det, vi har vært litt frem og tilbake på når vi skulle si det, men føler nå at tiden var inne. Det er vel begrenset hvor lenge man kan holde det skjult også. Magen har begynt å vokse litt, så jeg merker at kroppen gjør sin greie. Det er både rart og koselig. Jeg må innrømme at jeg ikke gleder meg sinnsykt mye til at kroppen skal bli så veldig annerledes, men samtidig så må den få gjøre det den skal gjøre. Jeg gror jo faktisk et annet menneske inni der.

Eirik og jeg har enda ikke kjøpt noen ting, vi er litt treige kanskje. Men, det er litt surrealistisk at dette faktisk holder på å skje, så jeg tror kanskje det ikke helt enda har gått 100% opp for oss, haha. Selv om det ikke er aaalt for lenge til han/hun kommer.

Det vi vet, er at vi gleder oss masse!! Jeg elsker Eirik over alt på denne jord, så det å kunne få et barn med han, er jo toppen av lykke.

Tusen tusen takk for alle søte meldinger og kommentarer, det setter vi pris på!