Max skal bli storebror

31. mars 2020

Max blir storebror, er ganske ung storebror:)

Tenk at vi er halvveis allerede, det er ganske sjukt å tenke på. Jeg synes tiden har gått veldig fort, men er samtidig veldig klar for å møte han som ligger inni magen. Jeg lurer veldig på om han er lik Max, både i utseende men også personlighet. De sikkert veldig forskjellige?! Siden Eirik er litt mørk så kan barna bli veldig ulike også. Han kan få blå øyne feks, Max har jo brune. Man aner jo ikke hvem som ligger der inne før de er født, og vel så det.

En ting jeg gleder meg veldig til, er reaksjonen til Max. Han vil jo bare være 1 år og 5 mnd så hvor mye han kommer til å skjønne er ikke lett å si. Men tenk så koselig det er med det første møte:) De kommer til å ha så mye nytte av hverandre siden de er såpass tette. Er jo også er lurt valg, så Eirik og jeg kan slappe av mens barna leker sammen, hehe.

Navn er en annen ting, hva skal han hete? Jeg hadde liksom bare Max som favoritt, så det kommer til å bli vanskelig og finne noe vi liker like godt. Men det kommer vel.

Formen de første 20 ukene har vært helt super. Akkurat som med Max egentlig. Ikke kvalm, trøtt eller sliten. Så heldig der. Det eneste som er en stor forskjell er at magen poppet mye tidligere. Det var jeg egentlig ganske forberedt på siden det er så kort siden sist graviditet. Jeg synes det bare er koselig at jeg har en skikkelig kul.

Ellers går dagene som alle andres sikkert. Man er ganske mye hjemme så vi lager god mat og koser oss sånn sett. I dag er det veldig fint vær, så tenkte å gå ut en tur etterpå.

Håper dere har det fint, hvor nå enn dere er, og i hvilken situasjon dere er i 🙂