Vi har kjøpt hus :)

30. juni 2020

Jaja, da har Eirik og jeg kjøpt hus sammen. Det er ganske moro det:)

Klikk deg inn for å lese mer.

For litt siden så mista Eirik og jeg hue og kjøpte hus på Grefsen i Oslo. Det er en enebolig som ligger ganske skjermet til, men hønsehus og god plass. Blir nesten litt landlig, men fortsatt nærme byen.

Både Eirik og jeg er fra Oslo så det mest naturlige er at vi fortsatte å bo i Oslo. Det blir veldig deilig med hage og det å slippe alle trappene vi har nå (selv om jeg ELSKER å bo på grunerløkka).

Vi skal pusse opp litt, vi liker å gjøre det om til vår stil. Så det som står på agendaen er nytt kjøkken som vi bestiller fra Huseby kjøkken. Kan forresten tipse om Fredrik Follegg som sitter på butikken i Drammen. Han er megaflink! Så nå er det tegning av kjøkken og fargevalg på fronter som står for tur. Ellers skal vi bytte ut gulvene, der har vi ikke helt landet på leverandør eller gulv enda. Men noe lyst og bredt blir det nok.

Veggene skal males og skap skal bygges inn. Vi tenkte å prøve Noremax fronter på IKEA skrog. Da blir det en del billigere, men vi kan fortsatt lakkere i den fargen vi ønsker.

Badene må vi vurdere, det kommer litt an på pris.

Så nå er det mye gøy som skjer fremover med overtagelser, oppussing, ny baby og salg av vår leilighet. Haha, alt skal skje samtidig, er det ikke litt sånn det pleier å være da?